söndag 14 juni 2009

Sol i Skåne:-)

God förmiddag mina vänner!


Hoppas ni har sovit gott. Här har ni en som sovit mycket gott och länge, fram till halv elva... Detta beteende måste sluta snarast, halva dagen är ju borta när man vaknar ju!

Har bestämt mig för att när jag kommer tillbaks så ska jag åka med J iaf 3 dagar i veckan till hans jobb och träna där. Sen kan jag ha bilen, så jag inte bara stannar inne på hotellrummet för det är ju hur tråkigt som helst. Tydligen är det ju så varmt där nu så man inte kan va ute värst länge. Nä den rutinen får det bli och så får jag köra och kolla lite lägenheter och så dessutom, blir bra det:-)


Här i Skåne skiner solen idag, igen! Och fåglarna kvittrar. Härligt. Fan va skönt det är att inte vakna upp och va bakis! Det har jag varit de senaste söndagarna och det är det värsta som finns. Jag hatar det verkligen såååå mycket! Slut med det nu. Skönt:-)Har nu suttit ute på balkongen och druckit kaffe och gått igenom snart hela sydsvenskan. Till frukost åt jag en grov macka med leverpastej och tomat. Åhh vad jag saknar leverpastej i Dubai... Så nu när jag är här så äter jag det nästan varje dag! Måste ju passa på. Det är nyttigt också med leverpastej. Fast det låter ju ganska äckligt och jag försöker att inte tänka på vad det egentligen faktiskt är gjort av... Men om det är någon därute som läser detta och bor i Dubai... Kan ni hjälpa mig, finns det något därnere som påminner om leverpastej, vet ni? Snälla skriv till mig då:-)


Idag känner jag mig mycket bättre. Fortfarande lite hes men inte alls samma som innan. Skönt. Jag ska snart ta och göra mig iordning. Åka till någon strand, vill gärna till Näset. Promenera därnere och sen åka och ta en glass. En mjukglass i sommar sverige!


Have a lovely day all!

Puss från C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen.se

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Dubai, United Arab Emirates
Välkomna hit! Jag skriver om mitt liv i Dubai. Flyttade hit i september 2008 och trivs som fisken i vattnet. Dubai är en underbar stad som har allt att erbjuda. En easy lifestyle helt enkelt!