tisdag 5 januari 2010

Volontär...

Gokväll!

Jag har anmält mig till en organisation här i Dubai som hjälper hemlösa katter. Ordnar så att de kommer till fosterhem, veterinärer, har välgörenhets insamlingar för att hjälpa de små liven... Idag hörde de av sig och ingen är gladare än mig för att få hjälpa till. Jobbar ju fulltid så ska givetvis göra det på kvällar och helger. Första saken jag ska hjälpa till med är nu på fredag. Det känns otroligt bra i själ och hjärta att få möjligheten att göra en god sak, få träffa katter och även att få träffa nya människor. Tyvärr kan jag ju inte själv ta hand om en katt då Joakim är allergisk men jag kan göra så mycket annat för dem!

2010 börjar bra tycker jag. Nu detta, sen har jag kommit igång med träningen. Idag var jag nere på gymmet i över en timme och var genomsvettig när jag kom ut men lovely! Nästa helg ska vi till Muscat och nästa helg igen kommer mamma! Super:-)

Vet ni vad jag gjorde imorse? Vi skulle gå ut och på vägen skulle jag slänga soporna... Då har jag tagit fel påse och kastar istället min påse där min lunch var i. Grattis!! Fick gå ner och leta i sopnedkastet. Inte för att ta melon och smörgåsar det hade kankse varit lite äckligt... Men hade tagit med mig en konservöppnare med... Vi hittade iaf en skyffel och letade runt och fick upp den, voila! Så kan det gå när man är trött på morgonen!

Förresten, kommentarfälten gapar tomma nu igen.. Kom igen!!!
Puss C

2 kommentarer:

  1. hahahhaha, ball med frullen, ser det framför mig...sånt händer mig hela tiden oxå...så du e inte ensam;)!!! Mys med kisisarna....
    kramis annsofi

    SvaraRadera
  2. Jätteroligt, hur går det därborta och har du börjat där?

    Jobba där, och hur bor du där?
    Jag var där på semestern, och ska dit igen.

    Söker volontärarbete i Dubai

    SvaraRadera

Bloggtoppen.se

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Dubai, United Arab Emirates
Välkomna hit! Jag skriver om mitt liv i Dubai. Flyttade hit i september 2008 och trivs som fisken i vattnet. Dubai är en underbar stad som har allt att erbjuda. En easy lifestyle helt enkelt!