onsdag 4 mars 2009

Wavebreaker...

Godkväll!

Idag har varit en riktigt bra dag. Givetvis är det härligt när det är onsdag och man har långhelg framfor sig! Jag är ledig 3 dagar!! Det är public holiday på lördag...Anledningen, det är Profeten Mohammeds födelsedag! Det firar jag mycket gärna:-)

Jag gick upp vid halv nio, duschade och åt frukost sen skyndade jag iväg för jag skulle casha in en check på en bank. Japp checkarna används flitigt här fortfarande. Det var samma i London. Avskaffades i Sverige för ett tiotals år sen men utomlands är det som sagt det som används. Åkte tidigt för visste inte riktigt vart banken låg. Men hittade galant så kl var bara typ kvart i tio när jag var klar med bankärendet. Hade ju mer än en timme kvar tills jag skulle börja jobba igen så åkte ner till madinat och starbucks och tog en fika. Hur mysigt är inte det att sitta i solen på förmiddagen och ta en kaffe och bara njuta av livet! På jobbet var det som VANLIGT lugnt... En klient. Blev läsande av en massa nya skvaller tidningar och lunch leverans från Subway! Smaskens.

Efter jobb så åkte jag ner till JBR stranden där jag brukar vara. Tog en lång promenad sen satte jag mig på vårt absoluta favorit hak Wavebreaker. Det ligger på Hilton hotellet och precis nere vid stranden. Vi brukar inte äta där utan bara ta någon drink. Jag tog ett glas vitt och hoummos. Joakim kom dit vid halv sju efter han slutat jobba och vi såg solnedgången och tog ett glas vin till. Bilden är därifrån...

Nu är vi hemma. Jag har duschat och lagat en god middag bestående av kyckling och pasta pesto. Nu sitter vi med varsin bacardi lemon i handen. Nu är det helg... Life is good:-)

Ta vara på varandra så hörs vi imorgon.

PUSS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen.se

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Dubai, United Arab Emirates
Välkomna hit! Jag skriver om mitt liv i Dubai. Flyttade hit i september 2008 och trivs som fisken i vattnet. Dubai är en underbar stad som har allt att erbjuda. En easy lifestyle helt enkelt!