söndag 26 april 2009

Kvällspromenix.

Hej vänner!


Nu sitter jag i soffan. Nyduschad och i morgonrock. Har pressat egen apelsinjuice för hand!!! Ja, jag har ingen press. Måste köpa det för det är så gott med nypressad fruktjuice. Speciellt nu i dessa diettider men nu vänjer man sig vid att vara nyttig så det får helt enkelt fortsätta så. Var på en skön kvällspromenad nere på jbr. Bilden ni ser är tagen där. Det var hur skönt som helst. Jag gick ensam för Joakim var för lat för att följa med. Det var mysigt att känna det ljumma vattnet mot fötterna, känna lugnet och samtidigt se alla ljus från skyskraporna.

Som jag skrev tidigare så har jag bara väntat på att det skulle fällas en kommentar om min solbränna och ja den kom idag. Oj har du ändrat färg, vad har du gjort? Hahahahaha jag orkar bara inte med dem alltså. Ja sa jag efter att ha bott i ett kallt land i 30 år så tycker jag det är skönt att va på stranden. Jo sa hon på morgonen kanske vid 8. Nä hela dagen minsann svarade jag och hon sa att jag skulle passa mig för solen. Tackar så mycket för omtanken och jag använder solskydd tack tack!


Idag fick jag lite nog av den oerhörda tristessen och gick upp till den 22 åriga chefen och frågade vad som egentligen händer, vad är planerna? Ska jag endast hålla på med detta "tråkiga" lpgande, det blir man ju ganska så lätt trött på... Hmmm ja svaret var väl inte så givande måste jag säga. Någon hudvård verkar det inte bli, blev alltså anställd för att göra detta observera! Nä sa hon det är mest laser skincare. Vad sjutton är det om jag får fråga??? Jo kemisk peeling, green peeling osv. Ja men det var liksom därför jag ville jobba på ett sådant ställe för att få lära mig nya saker. Jag blir så trött. Är så understimulerad av att bara sitta och läsa böcker hela dagen... De lockar med den nya kliniken men får väl se hur det blir med det. När jag kom hem så hade jag fått ett mail i inkorgen med ett svar från ett jobb som personal assistent på ett reseföretag med mycket resande och så. Personal assistent är ett väldigt vanligt jobb här där man assisterar chefen med diverse saker. Jag ska helt enkelt visa er svaret här och så kan ni kanske förstå min förundran och förvåning......


Hi Dear,

Thanks for your interest. Your experience and personality is compelling. Having said that, this position is based on extensive personal and professional relationship with the director. He is seeking someone whom he can completly trust and feel comfotable at all levels. In short, the intimate relation between the two is necessary to understand each other and work well in all fields. This is why he desires to hire someone who is extremly open minded and comfortable in the situation while being in the office, during the private time and during the travel. His ideal candidate would carry the natural attributes of dealing with business matters with full professionalism and being extreme gentle while dealing with him. If you still feel this is you, we can move forward to the next level. If this doesn't suit your moods, we wish you good luck in all of your business endeavors.

Regards,


Vad fan är detta liksom???? Är det en prostituerad de söker eller???? Ja läs mellan raderna det är ju för fasiken inte klokt eller vad säger ni?... Kan ni förstå min förvåning när man blir glad och ser det ENDA svaret man har fått på alla jobbsökningar... hmmm..


Nä nu ska jag dricka min apelsinjuice och välja ut en film som vi ska se ikväll, lika bra att jag gör det för Joakim somnar ändå genom halva filmen så....


Ha en bra kväll mina kära bloggläsare!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen.se

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Dubai, United Arab Emirates
Välkomna hit! Jag skriver om mitt liv i Dubai. Flyttade hit i september 2008 och trivs som fisken i vattnet. Dubai är en underbar stad som har allt att erbjuda. En easy lifestyle helt enkelt!