tisdag 18 augusti 2009

Dag 3

Godmorgon på er!

Har ni sovit gott i natt. Jag har och vaknade alldeles för tidigt, halv åtta... Kanske får jag energi från dieten vad vet jag! Vågen visade iaf minus 4 hg idag. Nöjd men undrar hur det ska gå med de utlovade 8 g då? Vi får väl se. Men antar att någon som väger 100 kg kanske går ner lite snabbare än mig och nä jag berättar inte hur mycket jag väger:-) Men detta är faktiskt en bra rivstart för att se resultat. Sen efter detta äta nyttigt och undvika kolhydrater...


Gårdagen var lugn, som vanligt kanske jag ska tillägga:-)

Jag promenerade bort till Slottstaden. Gick bakvägen vid de vackra husen som ligger vid Fridhem. Där är så mysigt. Det var skönt och lite molnigt väder. Tog 45 min. Hämtade upp Christian i hans lägenhet. Det är ganska kul för ett par år sen så ville jag byta min lägenhet på Killian Zollsgatan och då var jag faktiskt och tittade på exakt den lägenheten där han bor nu! Han hade tagit den och givetvis så hade de gjort om den till bostadsrätt. Typiskt, jag som väntade i 7 år på att min skulle bli bostadsrätt men nope....


Vi gick till ett fik precis vid hans gata som hette Melvis eller något, där var mysigt. Vi ville sitta ute och så började det regna typiskt. Gick in, sen blev det uppehålll, gick ut igen, började regna, gick in. Ahhhh!! Till slut gick vi iaf ut och tom solen tittade fram en liten stund. Hans nya flickvän kom förbi och jag fick hälsa på henne!


Christians om min vänskap är en ganska rolig historia faktiskt. Vi gick på samma folkhögskola i ett halvår men umgick inte jättemycket. Lite klassfester och så men inte så mycket mer. Den första dagen som jag var på min backpacking resa i Asien. Satt på en restaurang mitt i Bangkok på khao san road så ser jag en elefant. Alla går fram och ska klappa den. Mitt bland alla människor ser jag Christian, där mitt i Bangkok. Helt sjukt! Jag skriker hans namn och ja det är minsann han. Han har gjort samma grej på samma dag som mig. Bokat en biljett själv och ska backpacka i tre månader! På SAMMA dag liksom! Vi hänger i en vecka med några andra. Åker ner till Ko Chang och har hur kul som helst, vi 4:-) Sen åker jag vidare på mitt håll och han på sitt håll. Tycker iaf det är ganska osannolikt att träffas så haha. Världen är bra liten:-)


Jag har druckit kaffe, inne på andra koppen, läst tidningen. Ätit min rostmacka utan pålägg, jo gurka! Legat i sängen o mornat mig. Snart- in i duschen och sen cykla upp en sväng till stan. Gamla väster. Ska träffa Monika på en kaffe sen måste man ju faktiskt ta en tur på malmöfestivalen. Ska ta med kameran och ta lite bilder så ni får se vilket spektakel det är:-)


Höres senare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen.se

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Dubai, United Arab Emirates
Välkomna hit! Jag skriver om mitt liv i Dubai. Flyttade hit i september 2008 och trivs som fisken i vattnet. Dubai är en underbar stad som har allt att erbjuda. En easy lifestyle helt enkelt!