torsdag 10 september 2009

Godsaker...



...Från IKEA! Ikväll blir det räkor och vitt vin. Kanske slinker det ner en bit Marabou mjölkchoklad med, vem vet:-)


J hämtade mig i meadows där Anna släpper mig. Var där redan vid kvart över tre idag! Åkte diret till Ikea och inhandlade detta smarriga! Parkerade lite fel så vi gick igenom ett stort köpcentrum som heter Festival city. Har faktiskt aldrig varit där tidigare. Eller jo, alltså IKEA ligger ju där men trodde inte det var så stort som det var. Men detta är Dubai och här är ju alla shoppingcenter stora så!


Igår glömde jag att nämna att det var invigning av metron här 090909 kl 9.09. Shejken var där och invigde den allra första vagnen som gick. Fyrverkerier med, fast vi var inte där. Orkade inte... Fast jag vet ju att vi bor nära. Dessutom var det ju fotboll som vi, eller rättaresagt J lyssnade på på radion på internet. Metron kommer vara som den i Köpenhamn som jag har åkt tusen ggr till jobb. Utan förare vill säga! Jag hade tänkt ta metron till jobbet här men det verkar inte funka så bra då bara en del av den är klar. Den stationen där jag jobbar är givetvis inte klar än... Vad hade man liksom väntat sig:-) Men men får hyra bil ett tag och sen se. Men har man väl bil här sen så vill man nog inte vara utan den. Det är ju VÄLDIGT bra med bil här. I andra städer såsom tex London mm så är det inte lönt med bil och så men här är det faktiskt ett MÅSTE så är det bara!


Nu är det helg för oss och det är ju väldigt skönt. Kunna få sova ut lite 2 morgnar, härligt! Har inte så mycket planer. Äta räkor ikväll på terassen däruppe. Åka till det svenska cafeet, bio, pool och gym. En annan sak vi ska göra är att Joakim ska lära mig Excel programmet på datorn. Kommer använda det mycket nu och har aldrig jobbat i det tidigare. Då J har undervisat i datorkunskap för elever på gymnasiet så har jag stor förhoppning nu om att jag kommer att bli en mästare på excel:-)


Ha en härlig torsdag mina vänner och trevlig helg alla Dubaibor!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen.se

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Dubai, United Arab Emirates
Välkomna hit! Jag skriver om mitt liv i Dubai. Flyttade hit i september 2008 och trivs som fisken i vattnet. Dubai är en underbar stad som har allt att erbjuda. En easy lifestyle helt enkelt!