lördag 13 februari 2010

Lördag kväll.

Och jag sitter i sängen och äter ostmackor, äggröra och dricker äpplejuice. Var sååå nära att ringa till Burger King och beställa ett Whopper meal men sansade mig. Vi åt ju pizza till lunch! Joakim beställde en stor och åt nästan hela själv, jag fick några slicer iaf! Han var hungrig.. för vi glömde av att äta igår! Ja gårdagen blev inte riktigt som vi hade planerat. Poolen var vi vid iaf och nu ser jag ut som en tvättbjörn i hela ansiktet. Jag gick ner till frissan vid fyra men väl där så var det inte det priset vi hade pratat om. 500 dirham, nä nu helt plötsligt skulle hon ha först 500 för slingor, sen 400 för färg, sen 350 för toning, sen 150 för tvätt och blåsning. Hon är SJUK i huvudet så jag struntade i det faktiskt. Sen gick vi en lång promenad längs hela Marinan för att sen ta ett glas vin på Yachtklubben. Vi hade tänkt att gå ner på walken och äta sen men så bidde det inte. Vi träffade ett gäng från J jobb och hängde med dem på fest i jBR istället.

Idag är man lite mör kan jag säga men inte så farligt. Sen kl tre har jag varit helt ok faktiskt! Nu är snart helgen slut och den gick alldeles för fort som vanligt. Nu ska vi kolla svensk tv, solsidan, Alex Schulman show och annat skoj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen.se

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Dubai, United Arab Emirates
Välkomna hit! Jag skriver om mitt liv i Dubai. Flyttade hit i september 2008 och trivs som fisken i vattnet. Dubai är en underbar stad som har allt att erbjuda. En easy lifestyle helt enkelt!