lördag 21 november 2009

Dubai World Championship GOLF

Idag har det varit Golf för hela slanten. Vi kom dit vid halv tolv och möttes av hundratals flaggor till inträdet och tusentals bilar! Där var hur mycket folk som helst. Kändes som alla Dubaibor var där!



Först kom man till Villagen med en massa stånd där de sålde mat, öl och vin. Där var också en massa storbilds tv. På gräset och på puffar runt om satt en massa folk och åt och drack.

Här ser ni tavlan med de tävlanden som ledde. Vi valde att följa en ung kille på 21 som heter McInrory. Så vi sprag bort till det hålet han började på och följde han. Det var svettigt värre och jättelånga avstånd så vi följde han bara till nionde hålet sen var det dags för att köpa vatten och pausa lite. Efter det gick vi bort till en läktare på 18 e hålet där vi satt en stund. Solen var rakt i ansiktet på oss och sååå varmt så vi bestämde oss för att vi var nöjda med dagen. Vi gick alltså i ca 4 och en halv timme! Vilkem motion de där golfspelarna får! Och det fick vi med idag:-)


Här ser ni det 18 e hålet. På den läktaren längst bort satt vi ett tag.



I början när vi kom dit innan vi började följa 21 åringen så såg vi när Niklas Fasth spelade. Tydligen så är han väldigt långsam så Fast på engelska betyder ju snabb och det är han inte. Många svenskar följde honom hörde man av all svenska som talades runt omkring oss! Dock var han nog inte så bra då han spelad i början fick jag idag lära mig av proffset;-)


Efter vår långa golfrunda så åkte vi till Geant och handlade inför veckan. Då såg vi i denna lilla konfektyr affären en massa julpynt! Herregud har det redan börjat??? Det känns så avlägset måste jag säga i denna värmen. Är det samma hemma i Sverige? Har de verkligen börjat julpynta redan? Lite myspys ändå är det ju men det känns som det var precis... Vi får se vart vi firar jul detta året...Vem vet vem vet? Kanske Sverige och en kall jul eller så blir det här i år igen. Hoppas då att de har fått in glögg på Ikea. Det fanns inte förra julen. Dock fick vi glögg av Jess o Tobbe. De hade tagit med det om det hade blivit så att de hade firat jul här, nu blev det ju inte så, så vi fick den istället då de ju kan köpa ny hemma.


Det var vår dag idag. Nu är vi helt slut båda två. Jag har tagit en dusch och ska snart sätta igång med midddagen. idag blir det risotto och kyckling med balsamvinäger.


Gårkvällen spenderade vi en stund på Yachtklubben och njöt av lite rödvin, sen hem och lagade mat som avnjöts på balkongen. Vi såg Marley and me med Jennifer Aniston. Den var bra och så så sorglig i slutet...


Vad har ni gjort denna helg? Äntligen några kommentarer. Det är alltid lika kul att se:-) Keep it up please!!!


Puss C






1 kommentar:

  1. Hej igen!
    Julskyltningen har börjat för nästa 1 mån. sedan.
    Vädret i dag har varit soligt och fint.
    I kväll skall vi köra till ett ställe som heter
    Tallparken för en liten sväng om, det ligger i Vinslöv det är ungefär 7 mil här ifrån.
    Ha det gott tänler på er.
    Puss Mamma och Göran

    SvaraRadera

Bloggtoppen.se

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Dubai, United Arab Emirates
Välkomna hit! Jag skriver om mitt liv i Dubai. Flyttade hit i september 2008 och trivs som fisken i vattnet. Dubai är en underbar stad som har allt att erbjuda. En easy lifestyle helt enkelt!