onsdag 14 april 2010

Goddess Night.

Gokväll!

Nu är nästan veckan slut och det är snart dags för helg igen. Sköönt. Tänkte berätta lite vad som hänt här i öknen de senaste dagarna. Igår var jag och Caroline på Ladies Night, även kallad Goddess night som jag läste på deras hemsida. Trevligt namn tycker jag för tjejkväll: ) Här har de varje tisdag på väldigt många ställen ladiesnight som innebär att alla tjejer får gratis vin. Mycket bra. Vi var på ett hotell här i marinan som heter Westin och som är väldigt tjusigt. Vi fick vars 3 kuponger så det innebar 3 glas bubbel. De slank ju ner ganska snabbt så det blev lite vanligt vin med, små glas skyller vi på. Jag fattar inte att man inte har utnyttjat detta innan, det är ju kanon att få gratis vin. Det var hur mycket folk som helst på de 2 olika barerna, bra musik och vi hade skitskoj!

Idag är man dock lite trött och givetvis för att man är trött och bara vill hem så fick jag stanna kvar en och en halvtimme längre på jobb. Varför? Jo för att Joakim inte hade möjlighet att hämta mig idag då han hade en visning vilket man kan förstå. Då ringer man en taxi såklart. Yes madam I will be there in 2 minutes... 2 min övergick till en och en halv timme och jag var så arg så arg!! Blir galen att det inte ens går att beställa taxi i detta landet. Det slutade med att Joakim blev klar med sin visning och kom och hämtade mig ändå och jag avbeställde taxin som jag hade väntat på. In shalla funkar INTE!!!

Har fått massa sötsaker av lärare som har varit här denna veckan. Svenskt lösgodis, kan ni tänka er så gott!! Smaskar på det nu och tar en liten break i dag från dieten. Även har jag fått speciella lebanesiska sweets, baklawas som bara går att köpa i Lebanon. Lite kul: ) Verkligen passande när man är på diet eller hur??

Nu ska vi kolla Lost, avsnitt 12!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen.se

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Dubai, United Arab Emirates
Välkomna hit! Jag skriver om mitt liv i Dubai. Flyttade hit i september 2008 och trivs som fisken i vattnet. Dubai är en underbar stad som har allt att erbjuda. En easy lifestyle helt enkelt!