söndag 20 december 2009

Julkänsla!

Fick jag igårkväll. Fast det är 25 grader och sol:-) Den kan alltså infinna sig ändå. Jag menar titta bara på bilderna. Vem hade inte fått julkänsla av detta mysiga och det var ganska exotiskt med palmblad i bakgrunden.


Såhär såg det ut när man kom. Längst ner var där några bodar där de sålde choklad, tomtar, sjalar mm. Som jag sa tidigare så hade Ordning o reda ett stånd där. Jag trodde att jag skulle hitta en kalender jag är ute efter där men icke. Finns ej i Dubai. Det är en sån grön ni vet. Desktop calender heter det visst så antingen mammi eller J får köpa en sån till mig i Sweden.





Festive season kallas det här. Först är det ju eid i början av December sen är det Islamskt nyår sen är det jul och vårt nyår! De är alltså redan på 2010, hmm förstår inte det riktigt..Iad snögubbe och moi:-)



En kör som stod och sjöng en massa julsånger. Vi pratade om vilken som är vår favorit julsång. J sa Last Christmas men det är ju mer en popsång... Isåfall kanske Helga natt, den är vacker och den sjöng dem med. Vilken är er favorit?


Vi satt på puffar i trapporna och njöt av sång och varma drycker. J tog lumumba och för mig blev det Mulled wine. Det drack vi mycket i London när vi firade en jul där. Det smakar som glögg.


Givetvis hade de julgranar också, stora sådana!



Här ser ni vad de sålde i en liten bod där vi handlade vår dryck. En kopp Mulled wine 30 Dirham. Ca 60 kr. Är det billigt? Vad kostar en kopp glögg hemma?



Efter det gick vi till Noodle house och åt gott och drack ett glas vitt och njöt av julsånger i bakgrunden. Kunde inte varit bättre.
Idag är det söndag och egentligen första dagen på arbetsveckan men inte för semesterfiraren! Jag har rensat garderoben och strukit hela morgonen nu ska jag ta badväskan och gå ner till poolen och sola och läsa lite. Sen blire gymmet. Sen ska jag laga middag så den är klar när J kommer hem från jobbet som en äkta housewife hahaha!
Vad ska ni göra idag, 4 e advent?
Puss C







1 kommentar:

  1. Hej gumman!
    Det ser mysigt ut i värmen. Här på Österlen är det en halv meter snö, solen skiner, det är som ett vackert kort, minus 5 grader men ingen blåst.
    Hoppas att lillsemestern blir bra.
    Julhälsning
    Mamma Och Göran

    SvaraRadera

Bloggtoppen.se

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Dubai, United Arab Emirates
Välkomna hit! Jag skriver om mitt liv i Dubai. Flyttade hit i september 2008 och trivs som fisken i vattnet. Dubai är en underbar stad som har allt att erbjuda. En easy lifestyle helt enkelt!