fredag 23 oktober 2009

Välkomna till balkongen.

Nu kommer jag lägga upp lite bilder härifrån peu on peu så ni får se hur vi har det.
Börjar med balkongen.

Den översta bilden är mot det ena hållet, marinan.


Samma håll fast nu ser ni också poolen. Om ni tittar riktigt noga så ser ni J ligga därnere redan! Han gick ner lite före mig idag....

Våra balkongmöbler och mina älskade arabiska lyktor:)


Här ser ni mot andra hållet. De stora skyskraporna heter JLT. Jumeira lake towers. Det ni ser längst till höger är Radison SAS hotellet. Det ligger mitemot oss. Bra om någon kommer hit och hälsar på. Sova där och sen komma hit på frukost på vår balkong:-)
Frukosten handlades idag på Marina mall som tar 5 min att gå till. Där finns en affär som heter Waitrose. En favvo. Den finns även i England och där handlade jag mycket när vi bodde där. Mycket fräscht och fina råvaror. Så det intogs även denna helgmorgon nybakat mörkt bröd, färsk apelsinjuice och kaffe. Nu är frukosten avdukad, tvättmaskinen går för fullt. Väskan står färdig packad med handduk, bok och vatten. Nu är det poolen som gäller några timmar. Vad vi hittar på sen får vi se:-) Mysdag med andra ord:-)
Puss C




2 kommentarer:

  1. Vilken underbar utsikt! Kan tänka att det är mysigt på kvällen också när alla lampor lyser i mörkret. Klart bättre än utsikten ( eller vad man nu skall kalla det) som ni hade från hotellet. Ha en skön helg.
    Kram Karin

    SvaraRadera
  2. najs hörru!!!! blir ju litta sugen på en trip till er igen;)/ansi pansi

    SvaraRadera

Bloggtoppen.se

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Dubai, United Arab Emirates
Välkomna hit! Jag skriver om mitt liv i Dubai. Flyttade hit i september 2008 och trivs som fisken i vattnet. Dubai är en underbar stad som har allt att erbjuda. En easy lifestyle helt enkelt!