tisdag 27 oktober 2009

Ögonkräm, bodylotion& resor...

Tänkte jag skriva lite om idag:-)

Som vanligt när jag köper produkter så ber jag ALLTID om en massa tester. Då kan jag ha mina egna små hemmaspa med peelingar och masker och allt sånt som ni vet att jag älskar! Denna gången fick jag också med en ögonkräm och inte vilken ögonkräm som helst. Denna var SUPERBRA. Den är från Kiehls givetvis för att det är de hudvårdsprodukterna jag använder just nu. Den heter: Dermatogist solution Line reducing and Eye brightening Concentrate. Jag har provat många ögonkrämer men denna är den bästa absolut. Så det blir till att köpa en riktig snart, när testen är slut så klart! Där ser ni. Både affären och vi kunder tjänar på att ge och ta emot en massa prover. De får sålt något annat till nästa gång och vi får ha minispa hemma. Very good!


Nästa som ni ser på bilden är Doves Fresh touch bodylotion. Den luktar så gott och fräscht, gurka. Man får en lite kylande känsla, heter det så.. Cooling feeling på engelska iaf:-) Jag har ju mest sålt produkter på engelska haha. Iaf så tog jag den på mig för en kvart sen och fortfarande så känns en kylande känsla. Mycket bra!





Det var dagens tips, prova de här produkterna!


Nu till något helt annat. Det är resor. En annan av mina passioner här i livet:-)

Snart kommer Eid upp. Den andra eiden. Ni vet den första var efter ramadan och nu kommer en till. Fråga mig inte varför! Någon som vet, skicka gärna en kommentar. Hade ju varit kul att veta. Iaf så innebär det att man är ledig. Som det ser ut nu så kommer den infalla på en onsdag, den 25 nov. Min namnsdag by the way:-) Ja det beror ju på månen som vi vet vid detta laget men om den gör det så är man ledig 4 dagar i sträck och vad passar inte bättre då än att ta en liten tripp någonstans. Vi (läs JAG) planerar för fullt och kollar flyg mm. Vi tänker på Indien, Mumbai eller Oman, Salalah. Det är ungefär lika lång flygresa, typ 2 och en halv timme. Mumbai hade ju varit en upplevelse att komma till och se allt myller där. Salalah är mer en avkopplingsresa med hotell på stranden mm. Kul båda två men olika liksom. Jag ÄR ju faktiskt sugen på Mumbai...! Ja vi får se vad det blir. Billigt är det iaf att flyga dit med Air Arabia, kostar bara 2000 kr. Vi får se vad det blir!


Idag vart det fiskpinnar med pressad potatis, rödlök, citron, youghurt och sallad till middag. Mycket smarrigt! Sen blev det en promenad längs JBR walken och en frappucino på Starbucks! Snart är det dags att börja följa nästa svenska serie, Färjan! Ni vet att det var på den båten jag sökte jobb på i somras va:-)


Ha det bra mina kära läsare så ses vi imorgon helt enkelt!

1 kommentar:

  1. Är det så nära till Indien?? Ååh så fort vi fått jobb o så måste vi resa på en liten tripp till Indien! Till Goa! Jaaaa.
    4 dagar kvar nu....yeeeej
    Puss

    SvaraRadera

Bloggtoppen.se

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Dubai, United Arab Emirates
Välkomna hit! Jag skriver om mitt liv i Dubai. Flyttade hit i september 2008 och trivs som fisken i vattnet. Dubai är en underbar stad som har allt att erbjuda. En easy lifestyle helt enkelt!